Kunstpakketten (combi's voor 6 - 12 jaar)

Dansen, toneel spelen, knutselen, circuskunsten maken... kinderen willen het graag allemaal ontdekken en verkennen. Gelijk hebben ze! De Kunstacademie ontwikkelde voor deze enthousiaste duizendpootjes kunstpakketten, combinaties van cursussen voor elke leeftijd.
In de kunstpakketten vind je, per leeftijd, een tiental mogelijkheden waarop je initiaties en ateliers uit verschillende domeinen efficiënt kunt combineren. Uiteraard ben je niet verplicht je in te schrijven voor alle cursussen uit een aangeboden pakket.

Belangrijke opmerking in verband met de cursus muziekatelier en dansatelier in graad 2

Muziekatelier en dansatelier omvatten in totaal 2 u/wk of 3u/wk les. In de kunstpakketten wordt enkel het lesmoment vermeld op de dag dat er een aansluiting is met een andere cursus. Je zal dus op een ander tijdstip in de week een bijkomende les muziekatelier of dansatelier volgen, afhankelijk van de gekozen klas. Tussen haakjes staat het tijdstip in de week waarop je het tweede deel van het atelier verplicht volgt. Vanaf het tweede jaar muziekatelier en dansatelier kun je enkel inschrijven als je het vorige jaar gevolgd hebt.

Kunstpakketten schooljaar 2020-2021 per leeftijd

Contact

Kunstacademie Geraardsbergen

Adres
Grotestraat 20A9500Geraardsbergen
tel.
054 43 42 41
E-mail
kunstacademie@geraardsbergen.be

Volg ons op

Check hier recente berichten (afwezige leerkrachten vandaag, vrijaf of niet, inschrijven, voorstellingen deze week...)

Klik hier voor openingsuren en vrije dagen in 2019-2020

Ondernemingsnummer 0207485374