Plan je zomer 2020

Zomervakantie... Zo gewoon, maar toch een beetje anders.

Het jaar 2020 wordt een jaar om nooit te vergeten en ook de zomervakantie zal niet anders zijn. Ieder jaar zijn heel wat diensten en organisaties in de weer om tijdens de zomervakantie leuke activiteiten en kampen aan te bieden voor de kinderen. Ook dit jaar is niet anders. 

Achter de schermen werd al heel hard gewerkt om deze activiteiten zo veilig mogelijk te laten doorgaan, en iedereen was dan ook bijzonder blij dat we van de nationale veiligheidsraad groen licht kregen voor een vakantie aanbod. 

De prioriteit is alvast om alle kinderen leuke momenten te laten beleven, maar uiteraard moeten we ons nog meer organiseren dan anders. Hier willen we jullie wegwijs maken door het vakantie aanbod in Geraardsbergen, de inschrijvingsprocedures en bijzondere aandachtspunten per aanbod. 

De belangrijkste regel is dat je jouw kind per week moet beperken tot 1 organisatie, dit wil zeggen dat wanneer je jouw kinderen voor een kamp van 3 dagen inschrijft, je jouw kind de andere 2 dagen zelf zal moeten opvangen. Het is dit jaar niet mogelijk om jouw kind de overige 2 dagen in te schrijven bij een andere organisatie. 

Let op: Vol is uiteraard vol, dus inschrijven en op voorhand plannen is de boodschap

Hebt u nog vragen, hulp nodig bij de inschrijving of zit u met een bezorgdheid? Dan kan u steeds contact opnemen met een medewerker van Huis van het Kind. Deze zijn te bereiken via huisvanhetkind@geraardsbergen.be of 0476/96.63.89