Contacten Ouders - Kunstacademie

Soms is een kort gesprek zeer verhelderend. Spreek voor of na de les de leerkracht gerust aan. Voor een langer gesprek maak je best een afspraak, want tussen twee lessen is er niet veel tijd. De volgende groep wacht meestal al. Contactgegevens krijg je bij het begin van het schooljaar van de leerkracht zelf. Je kunt ze ook aan de balie vragen (054 43 42 41 of balie.kunstacademie@geraardsbergen.be).

Via een agenda en de feedback op het schoolrapport kun je het gedrag, de studie-ijver, de vorderingen en de persoonlijke inzet van je kind volgen.

Communicatie met ouders verloopt via een agenda (tot graad 3), het mailadres dat je opgaf bij inschrijving, telefonisch of via een bericht op papier.

Als de les onverwacht afgelast wordt, krijg je via een sms-dienst een bericht op de gsm-nummers die je opgaf bij de inschrijving. Op de Bill Board zie je ook de nieuwste berichten o.a. over leerkrachten die afwezig zijn op je lesdag.

Als jij of je kind de les niet kan volgen, neem je contact op met de balie via mail of telefoon. De baliemedewerkers zorgen ervoor dat de leerkracht verwittigd wordt.

Ook de directie maakt tijd voor leerlingen en ouders. Directeur Marc Van den Borre bereik je via kunstacademie@geraardsbergen.be of telefonisch via de balie die je zal doorschakelen. Ook hier geldt dat je voor een langer gesprek best een afspraak maakt.