Algemene info

De structuur van de Kunstacademie

Elke cursist volgt in de Kunstacademie een traject in de onderstaande 4 graden of volgt een kortlopend traject voor volwassenen. Als je later dan je leeftijdsgenoten begint, zijn er verschillende mogelijkheden: in sommige cursussen kun je aansluiten bij leeftijdsgenoten; in andere zijn er verkorte trajecten, waardoor je na een bij je leeftijdsgenoten aansluit.

Naarmate je opleiding vordert, kun je je traject persoonlijk invullen met keuzevakken. Je docenten begeleiden je bij je keuze. Vraag hen ook naar de extra kansen en mogelijkheden. 

Als je verhoogde zorg nodig hebt, kun je een aangepast atelier kiezen. De groepen in deze cursussen zijn klein en de les is volledig op maat van de cursisten.Je kunt ook instromen in het standaardaanbod van sommige domeinen met extra begeleiding door de docent. Of we stippelen, als je een attest specifieke onderwijsbehoeften hebt, een individueel traject uit, in samenwerking met je ouders of begeleiders.
 

Een passend programma voor jezelf bij elkaar puzzelen, is niet altijd eenvoudig. Vaak doet een kort gesprek wonderen. Bel of mail ons als je vragen hebt over cursussen of inschrijven. Of kom, na afspraak, langs in de Kunstacademie. Wij staan voor jou klaar!

 

Meer informatie over de werking van de Kunstacademie vind je via onderstaande links. 

Contact

Kunstacademie Geraardsbergen

Adres
Grotestraat 20A9500Geraardsbergen
tel.
054 43 02 00
E-mail
kunstacademie@geraardsbergen.be

Volg ons op

Check hier recente berichten (afwezige leerkrachten vandaag, vrijaf of niet, inschrijven, voorstellingen deze week...)

Klik hier voor openingsuren en vrije dagen in 2023-2024

Laat me iets weten wanneer ik kan inschrijven voor het nieuwe schooljaar.

Ondernemingsnummer 0207485374