Dorpsraad Nederboelare

Dorpsraad Nederboelare zag het levenslicht in de lente van 2014 toen enkele enthousiastelingen uit Reepstraat en Spoorwegstraat samen een rommelmarkt en eerste kleine kermis organiseerden.

En van het één kwam het ander en ondertussen zijn we met een mooie groep actief op verschillende domeinen want naast ons 'feestcomité' kreeg ook de werkgroep 'verkeer en mobiliteit' al snel een goed gevulde agenda. 

We zijn actief bezig in beide werkgroepen en werken ook intensief samen met de ons omringende dorpen voor problematieken die ook buiten onze dorpsgrenzen leven.
We namen verschillende pijnpunten nauwkeurig onder de loep, namen meermaals het initiatief en deden suggesties naar ons stadsbestuur.

Ons hoofddoel blijft echter Nederboelarenaars terug samen te brengen.
Door de ligging vlakbij het centrum, het gebrek aan een centraal dorpsplein en de drukke Astridlaan die ons dorp in 2 klieft, blijkt dit geen gemakkelijke opdracht. Maar we zetten door en organiseren jaarlijks enkele activiteiten om ontmoetingen met buren te stimuleren en de buurt weer te doen herleven.

Zicht op Nederboelare...

Hier vind je nog enkele foto's van ons mooie dorp en groepsfoto's van de dorpsraad.

Onze nieuwsbrieven vind je in de rubriek ''agenda en verslagen'.

Check onze facebookpagina voor de meest recente berichten!

Meld je aan bij HOPLR om meteen op de hoogte te zijn van alles wat reilt en zeilt in Nederboelare en Geraardsbergen! Meer info hier.