Woord

Spelen, vertellen, presenteren, schrijven, zelf theatermaken… In het domein woord kun je je taalgevoel ontplooien in heel verschillende woordvakken. Na toneelinitiatie (1u/week), woordatelier (1u/week) en twee jaar woordlab (2u/week) heb je alle facetten van het podium verkend en kies je in 3.3 een podiumspecialiteit: speltheater (toneel), verteltheater of spreken & vertellen op het podium. Vanaf graad 4 kun je ook voor de podiumspecialiteit theatermaken kiezen. 

Als beginner stroom je, tot 10 jaar, in bij je leeftijdsgenoten. Voor wie tussen 11 en 14 jaar is, is er een verkort traject woordatelier (2u/week).

Volwassenen 15+ volgen een apart traject in woordlab (2u/week). Cursusaanbod voor volwassenen is toneel spelen (speltheater), spreken & presenteren, vertellen (verteltheater).

Voor wie wil schrijven, is er een kortlopend traject schrijven (3u/week) voor jongeren 15+ en volwassenen. Voor wie wil lezen en voorstellingen in groep wil bekijken, is er een kortlopend traject lezen & kijken (literatuur en kunst) (2u/wk) voor volwassenen15+.

 

Contact

Kunstacademie Geraardsbergen

Adres
Grotestraat 20A9500Geraardsbergen
tel.
054 43 42 41
E-mail
kunstacademie@geraardsbergen.be

Volg ons op

Check hier recente berichten (afwezige leerkrachten vandaag, vrijaf of niet, inschrijven, voorstellingen deze week...)

Klik hier voor openingsuren en vrije dagen in 2019-2020