Tijdschriften voor toekomstige ouders

  • Online brochure christelijke mutualiteit

Wat? Brochure over zwangerschap, geboorte en kraamtijd

Wie? toekomstige ouders

Terug te vinden op: https://www.cm.be/media/Brochure-zwangerschap-en-geboorte_tcm47-12671.pdf  • Brieven aan jonge ouders


Brieven aan Jonge Ouders' is een tijdschrift van de Gezinsbond boordevol herkenbare verhalen, nuttige tips rond opvoeding en boeiende weetjes over baby's. Het allerleukste? Onze boekjes volgen jouw kindje op de voet: van een wolk van een baby tot een koddige kleuter. Leuke lectuur op het perfecte moment! Of het nu je eerste kindje is, of je tweede, derde, vierde... of je hebt er eentje geadopteerd: iedereen kan de gratis reeks aanvragen.

 - Aanvragen

Ben je pas papa of mama geworden? Of ken je mensen die de gratis reeks 'Brieven aan Jonge Ouders' nog niet ontvangen? Laat het ons weten! Om de volledige reeks aan te vragen kan je hier je gegevens doorgeven.

Ben je zwanger? Dan kan je hier het verwachtingsnummer aanvragen.

Onthaalouder, kleuterjuf, leerkracht of student? Ook andere geïnteresseerden kunnen onze magazines aanvragen. Voor een los nummer betaal je dan 1 euro en voor de volledige reeks 15 euro. Neem hiervoor contact op met onze Abonnementendienst: tel. 02-507.88.88 of abonnementen@gezinsbond.be  • Kind en Gezin magazines

 

Een Magazine met interessante artikels, eerlijke getuigenissen en boeiende interviews over zwangerschap, bevalling en de eerste weken als ouder. Boeiende thema's die elke ouder van een peuter interesseren, lees je dan weer in ons Peutermagazine. Je leest hoe experten en andere gezinnen omgaan met tabletgebruik, realistisch ouderschap, de combinatie werk-gezin.


https://www.kindengezin.be/contact-en-help/vragen-over-mijn-kind-en-gezin/kg-magazines/

  • Wij

WIJ is een tijdschrift over zwangerschap, bevalling en baby’s met herkenbare verhalen van andere (aanstaande) moeders. Het magazine verschijnt vijf keer per jaar en is gratis voor zwangere vrouwen en moeders met een kind tot één jaar.

https://wij.nl/magazine-wij


  • Ouders van Nu


Ouders van Nu is al ruim 50 jaar het meest informatieve blad voor jonge ouders. Het tijdschrift begeleid je door de spannende fase van je leven als (aanstaande) ouder, van de zwangerschap tot en met de eerste jaren van je baby en peuter. In het tijdschrift Ouders van Nu lees je elke maand interviews en reportages over de ontwikkeling van je kind, leuke en herkenbare columns van o.a. Susan Smit, Sofie van den Enk en Matthijs Kleijn en inspirerende adressen om lekker te shoppen.


Inschrijven op de website via: https://www.magazine.nl/abonnement/ouders-van-nu-magazine#origin=titelsite-oudersvannu&linktype=click-navigatielink-boven