Tijdschriften voor toekomstige ouders

  • Online brochure christelijke mutualiteit

Wat? Brochure over zwangerschap, geboorte en kraamtijd

Wie? toekomstige ouders

Terug te vinden op: https://www.cm.be/media/Brochure-zwangerschap-en-geboorte_tcm47-12671.pdf  • Brieven aan jonge ouders


Brieven aan Jonge Ouders' is een tijdschrift van de Gezinsbond boordevol herkenbare verhalen, nuttige tips rond opvoeding en boeiende weetjes over baby's. Het allerleukste? Onze boekjes volgen jouw kindje op de voet: van een wolk van een baby tot een koddige kleuter. Leuke lectuur op het perfecte moment! Of het nu je eerste kindje is, of je tweede, derde, vierde... of je hebt er eentje geadopteerd: iedereen kan de gratis reeks aanvragen.

 - Aanvragen

Ben je pas papa of mama geworden? Of ken je mensen die de gratis reeks 'Brieven aan Jonge Ouders' nog niet ontvangen? Laat het ons weten! Om de volledige reeks aan te vragen kan je hier je gegevens doorgeven.

Ben je zwanger? Dan kan je hier het verwachtingsnummer aanvragen.

Onthaalouder, kleuterjuf, leerkracht of student? Ook andere geïnteresseerden kunnen onze magazines aanvragen. Voor een los nummer betaal je dan 1 euro en voor de volledige reeks 15 euro. Neem hiervoor contact op met onze Abonnementendienst: tel. 02-507.88.88 of abonnementen@gezinsbond.be

  • Wij

WIJ is een tijdschrift over zwangerschap, bevalling en baby’s met herkenbare verhalen van andere (aanstaande) moeders. Het magazine verschijnt vijf keer per jaar en is gratis voor zwangere vrouwen en moeders met een kind tot één jaar.

https://wij.nl/magazine-wij