Ruimte om te ondernemen

Wilt u een bedrijf starten in Geraardsbergen en bent u nog op zoek naar een geschikt pand? Wilt uw bedrijf verhuizen naar Geraardsbergen, maar zoekt u de beste ligging? Neem zeker contact op met de dienst Economische Zaken. Ze helpen u graag verder.

Op zoek naar bedrijfsruimte in Geraardsbergen en een geschikt pand? Maak zeker gebruik van bizLocator.

Nood aan een bureau, vergaderruimte of magazijnruimte? Check ook eens het bedrijvencentrum van Geraardsbergen: www.bcgeraardsbergen.be Als starter krijgt u in het bedrijvencentrum heel wat voordelen. Hun missie luidt: “Startende of groeiende ondernemingen de kans bieden om te starten en/of te groeien tegen een betaalbare infrastructuur met een kwalitatief hoogstaande dienstverlening in een gebouw met standing.”

Indien u geïnteresseerd bent in een pand of grond gelegen op één van de bedrijventerreinen dan kan u terecht op de pagina 'Beschikbaarheid van gronden op bedrijventerreinen'. 

Op zoek naar een vast of flex kantoor dan kan je terecht bij flexkantoorgeraardsbergen.be

Op zoek naar kantoorruimte, co-working space of seminarieruimte neem dan zeker een kijkje bij www.travoo.be 

Op zoek naar exclusieve kantoorruimte of je eigen co-working project starten? Op de Hoge weg 156 te Overboelare bevindt zich een totaal gerenoveerd landhuis. Om het pand te bezoeken of projecten te bespreken mag je steeds contact opnemen met de eigenaars: Vandendaele-Plessers Peter en Linda (Aurora vof) lindaplessers2@gmail.com tel: 02/360.35.55 of 0495/30.15.52

één open kantoorruimte met oppervlakte 87,44 m² met ruime parking, airco en veel lichtinval kan je vinden op de Groteweg 181 te Overboelare. Voor meer informatie contacteer Koen Van Liefferinge 0475/97.96.97

Op terrein voor ambachtelijke bedrijven en KMO’s. Adres: Majoor Van Lierdelaan 38, 9500 Geraardsbergen (op 500m van de Unal site):

  1. 4 units van 250m2/stuk (eventueel samen te voegen tot 500/750/1000m2) in een bestaande gerenoveerde loods. Elk met afzonderlijke toegang met ruime sectionaalpoort, basisvoorziening elektriciteit en verlichting, verdere technische uitrusting bespreekbaar. Goed geïsoleerd. Met ruime parkeergelegenheid. Geschikt als opslagplaats of voor bedrijfsactiviteit. Huurprijs 750,00€ Excl. btw per unit.Verhuur met BTW, enkel aan zelfstandigen en ondernemingen.
  2. Bijkomend huren mogelijk van:
    1. Kantoorruimte in aanpalend gebouw: lokalen van 25 en 30m2 direct beschikbaar, eventueel nog 60m2 bijkomend in te richten.
    2. Verharde buitenruimte

Contactgegevens verhuurder: BVBA Tomaldo, Majoor Van Lierdelaan 38, 9500 Geraardsbergen, zaakvoerder Tom Torrekens, 0486 51 35 66, tom.torrekens@lineaexpertises.be