Infomoment

Infomoment

Jaarlijks organiseren wij een infomoment vóór de paasvakantie. Al je vragen worden hier beantwoord. We starten met een presentatie van hoe de speelpleinwerking in elkaar zit. Alle pleinen komen aan bod en we vertellen ook wat je als animator moet doen. Heb je achteraf nog vragen? Je kan deze in groep stellen of aan de animatoren die er zijn.

Het leuke aan het infomoment is dat de animatoren vertellen hoe zij het speelplein ervaren. 

Animatorenavond

Na het infomoment organiseren we een animatorenavond. Hierbij spelen we samen een spel. Zo krijgen nieuwe animatoren de kans om de ervaren animatoren te leren kennen en wakkeren we de speelpleinsfeer aan.

 

Dit jaar gaat ons infomoment door op 18 februari in Jeugdcentrum De Spiraal

Speelplein Guustje is op zoek naar enthousiaste animatoren voor de komende paasvakantie. Van 3 tot en met 14 april zijn we op zoek naar mensen die graag met kinderen werken en leuke activiteiten organiseren. Als animator bij Speelplein Guustje zal je samen met ons team verantwoordelijk zijn voor de organisatie van diverse activiteiten zoals knutselen, balspelen, kringspelletjes, toneeltjes en spelen.

Om animator te worden bij Speelplein Guustje moet je minstens 16 jaar zijn of dit jaar 16 worden. Ervaring met kinderen is een pluspunt, maar geen vereiste. Wat wel vereist is, is enthousiasme, een flexibele instelling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Als animator bij Speelplein Guustje zal je niet alleen een onvergetelijke tijd hebben, maar ook een waardevolle ervaring opdoen in de het zorg dragen en animaren van kinderen.

We kregen ook een uitzonderlijk bericht door van astronaut Guustje vanuit het ISS:

Greetings Geraardsbergen, dit is astronaut Guustje aan boord van het internationale ruimtestation. Ik wil jullie graag informeren over een bijzonder evenement op aarde. Op zaterdag 18 februari om 18 uur vindt er in De Spiraal een infomoment plaats voor nieuwe animatoren, met als thema 'Space'. Dit is een uitstekende gelegenheid voor geïnteresseerden animatoren om meer te weten te komen over de organisatie en avonturen van het speelplein. We hopen veel nieuwe gezichten te mogen verwelkomen op aarde en hen te inspireren om deel te nemen aan onze missie. Over en uit, astronaut Guustje.

Interesse? Je vindt meer informatie op de volgende pagina: https://www.geraardsbergen.be/product/1695/inschrijven-als-animator of stuur een mail naar speelplein@geraardsbergen.be . Je kan ook steeds telefoneren op het nummer 054/43.45.36