denderend KLEIN

Wie zijn we?

denderend KLEIN is een familiefestival dat jaarlijks in de zomer plaatsvindt. Het is een plek waar gekende en minder gekende artiesten een artistiek platform krijgen.

Met een aantal vrijwilligers komen we samen om het festival vorm te geven. Daarnaast zijn er nog heel wat andere vrijwilligers die helpen in verschillende werkgroepen en tijdens het festivalweekend zelf. Af en toe organiseren we een leuke activiteit voor onze vrijwilligers.

Wéldoeners gezocht

Mee begeleiden van de sneukeltocht

We organiseren voor onze medewerkers een leuke sneukeltocht op 26 februari. Tijdens de wandeling worden er opdrachten voorzien die een tip vormen naar onze bestuursleden. We sluiten af met een BBQ. Om deze spelletjes/opdrachten in goede banen te leiden hebben we enkele helpende handen nodig. We zoeken samen met jou de taak die het beste bij je past en samen maken we er een DENDERENDE namiddag van. 

Wil je graag Wéldoener worden? Stel je dan kandidaat bij de vacature die bij je past op de website van Wéldoeners. Alle vacatures voor Geraardsbergen vind je hier

Contactgegevens

denderend KLEIN

Contactpersoon: Wim Duran, wim@denderendklein.be

Facebookpagina en website