OZC Sint-Vincentius

Wie zijn we?

OZC Sint-Vincentius biedt zorg en ondersteuning personen met een verstandelijke beperking, heel vaak met een intensieve ondersteunings- en zorgnood. We focussen ons hierbij op de mogelijkheden van onze bewoners en grijpen elke kans aan om de kwaliteit van hun leven te verbeteren. Kinderen en volwassenen kunnen bij ons terecht voor woon- en dagondersteuning.

Door samen te werken met vrijwilligers kunnen we ons activiteitenaanbod vergroten en bouwen we het sociale netwerk van de bewoners uit. Op deze manier kunnen wij nog meer tegemoet komen aan de specifieke zorgvraag van de bewoner. 

 

Wéldoeners gezocht

Voor een actieve namiddagactiviteit op donderdag 3 maart zoeken we Wéldoeners die onze bewoners met een ernstige verstandelijke beperking mee animeren. Alles is mogelijk maar afhankelijk van de geldende coronamaatregelen.

De Wéldoeners worden ondersteund door het therapeutisch team die de activiteiten zal voorzien. Kijk je nu al uit naar een namiddag vol plezier en vriendschap, samen met onze bewoners? Twijfel dan niet en kom een kijkje nemen!

Wil je graag Wéldoener worden? Stel je dan kandidaat bij de vacature die bij je past op de website van Wéldoeners. Alle vacatures voor Geraardsbergen vind je hier

Rolstoeldansen

Kom je mee rolstoeldansen?

Wandelen met onze bewoners

Samen met onze bewoners gaan we wandelen.

Fietsen met een duo-bike

Op de duofiets zit je naast de bewoner en kan je samen genieten van het ritje en van de omgeving. 

Contactgegevens

OZC Sint-Vincentius

Adres: Edingseweg 543, Viane

Facebookpagina en website