Selectieprocedure voor maatschappelijk werker (B1-B2-B3) in contractueel verband voor bepaalde en onbepaalde duur

Gepubliceerd op vrijdag 21 juni 2024 9.17 u.
Lokaal Bestuur Geraardsbergen zoekt voor een vervanging een maatschappelijk werker (B1-B2-B3), voor bepaalde duur voor een duur voor en dit voor onmiddellijke indiensttreding. De selectiegesprekken hiervoor worden georganiseerd op 23 juli 2024. Solliciteren kan tot en met 22 juli 2024.

Lokaal Bestuur Geraardsbergen streeft naar een open, zorgzame en verbonden stad met aangename buurten waar iedereen optimaal kan (samen)leven, leren, wonen en werken, dit met extra aandacht voor kwetsbare groepen.

Ben je sociaal geëngageerd, werk je graag met mensen en heb je een groot inlevingsvermogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw functie

Als maatschappelijk werker begeleid je mensen om (weer) actief deel te nemen aan de samenleving. Je coacht ze bij het oplossen van hun problemen. Als je graag met mensen werkt en voeling hebt met kwetsbare gezinnen, kinderen en jongeren, mensen met een beperking en bejaarden, dan zal je veel voldoening halen uit deze job en is maatschappelijke dienstverlening iets voor jou.

Jouw profiel

  • Je hebt een diploma van bachelor in het sociaal-agogisch werk met de titel van maatschappelijk assistent, of daarmee gelijkgesteld of een diploma van bachelor in de sociale gezondheidszorg of daarmee gelijkgesteld* - Onder gelijkgesteld wordt verstaan het diploma van maatschappelijk assistent van voor de invoering van de BAMA-structuur (d.i. van voor het academiejaar 2004-2005) of het diploma van sociaal verpleegkundige van voor de BAMA-structuur (d.i. van voor het academiejaar 2004-2005).
  • Je hebt een rijbewijs B.
  • Relevante werkervaring is een troef.
  • Je bent creatief, ondernemend, besluitvaardig en kan resultaatgericht werken.

Ons aanbod

Een uitdagende functie in een dienstverlenende organisatie waarin je je talenten kan benutten én ontwikkelen.
Het aantrekkelijk bruto maandsalaris tussen 2.940,85 euro en 4.955,26 euro afhankelijk van relevante ervaring en anciënniteit.

Jouw loon wordt aangevuld met interessante voordelen als maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, eindejaarspremie en tweede pensioenpijler.

De werkregeling biedt mogelijkheden voor een goede work-life balance.

Interesse?

De kandidaturen, vergezeld van een CV, een kopie van het vereiste diploma, een kopie van het rijbewijs en een uittreksel uit het strafregister (niet ouder dan drie maand) worden per post verzonden worden naar het vast bureau, administratief centrum, Weverijstraat 20 te 9500 Geraardsbergen of per mail naar els.vancausenbroeck@geraardsbergen.be

Ons bestuur rekruteert op basis van kwaliteiten, ongeacht geslacht, origine, geaardheid of handicap.

Benieuwd naar onze andere vacatures? Ontdek hier het overzicht.